testovaci_ukoncen

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

Citromhéj
Áraink 222 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:
Zsurlófű
Áraink 185 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 33% Vegán / bio termékekVegán / bio termékek 0% Magyar termelők / gyártók termékeiMagyar termelők / gyártók termékei 67% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Üdvözöljük legújabb gyógynövény, gyógytermék diszkont webáruházunkban!

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt és vásárlót.

Reméljük vebáruházunkban történő keresése és vásárlása megelégedéssel tölti el.

Vebáruházunk fő profilja elsősorban a teafüvek, gyógynövények, fűszer-növények. De szeretnénk áruházunkban minden olyan terméket összeválogatni ami a reform életmódhoz, a természetes gyógymódokhoz, - mely kiegészítheti az orvosi kezeléseket, -  és a helyes táplálkozáshoz szükséges élemiszerek és termékek szükségesek. A gyógynövények, teafüvek minden formáját és fajtáját igyekszünk beszerezni. Reméljük választékunkkal meg lesz elégedve és rendszeres látogatónk lesz mivel áruházunk rendszeresen bővül, ezért kérjük látogasson meg minket gyakran, hogy biztosan megtalálhassa azokat a termékeket amiket keres. Ha úgy érzi, hogy nem talál valamit de nagy szüksége lenne rá akkor bátran keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén, vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap reggel 8 órától este 20 óráig a 06-20/453-4702 , vagy a 06-20/223-0083 -as telefonszámon. Szívesen állunk rendelkezésére és természetesen megpróbáljuk megszerezni az ön által kívánt terméket. Reméljük megelégedéssel válogat termékein között.

Ezzel párhuzamosan áruházunk nem csak termékeket kínál, hanem tájékoztatást is nyújt a gyógynövényekről közérthető módon. Ezért amikor ellátogat webáruházunkban tanulmányozhatja tájékoztató oldalainkat a bal oldali menüsorban is.

Kívánunk minden látogatónknak kellemes vásárlást és tájékozódást a gyógynövények világában.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

imgtermék használati javaslataimgCsaba Józsefnéimg04.05. 17:58
imgimgimgRe: termék használati javaslataimgSzabó Zsoltimg13.04. 02:05
img comment

Paraméter szerinti keresés:


      
Alma, aszalt- darabolt
A képen látható vágott, darabolt almából
Alma, aszalt- darabolt

Áraink 209 FtÁrnikavirág
A képen látható egész árnika virágzatból
Árnikavirág

Áraink 459 FtArticsóka levél
A képen látható vágott articsókából
Articsóka levél

Áraink 209 FtCitromhéj
A képen látható vágott étkezési
Citromhéj

Áraink 222 FtMedvehagyma
Normál csomag, kiváló minőségű, válogatott
Medvehagyma

Áraink 165 FtVasfű
Normál csomag kiváló minőségű válogatott
Vasfű

Áraink 205 Ft


 

NzQ1YzdmN