Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083 vezetékes: 06-36/595-504
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

Zsurlófű
Áraink 138 Ft
Vásárolni kívánt mennyiség:
Majoranna levél
Áraink 141 Ft
Vásárolni kívánt mennyiség:

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 50% Vegán termékekVegán termékek 0% BioélelmiszerekBioélelmiszerek 50% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Webáruházunk bemutatása
Köszöntjük webáruházunkban.

Szeretettel köszöntünk minden kedves vásárlót  webáruházunkban!

 

Webáruházunkat üzemeltető vállalkozásunk 1997 - ben alakult mely az idők során évek alatt többszintű fejlődésen esett át.
A Mátra lábánál, nagyon szép, csendes, nyugodt, szennyeződésektől mentes  környezetben vagyunk megtalálhatóak. Vállalkozásun jelenleg elsősorban gyógynövények, teafüvek
kizárólagos forgalmazójaként tevékenykedik, oldalaink leginkább a gyógynövényekről, teafüvekről szólnak, de áruházunkban folyamatosan bővülő termékskáláján szerepelnek egyéb reform  élelmiszerek, gyógytermékek, kozmetikai szerek és minden ami az egészségmegőrző, bio és reform életmóddal kapcsolatos.

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat a gyógynövények felhasználhatóságairól is.

A gyógynövényekkel történő gyógyítás múltjáról nehéz beszélni, mert szinte a földi élet megjelenésével egyidős lehet, és nem csak az emberek használták gyógyításra és megelőzésre, hanem már az állatok is ezekkel gyógyítgatták magukat. A különböző életformák megjelenéséhez nem csak a táplálékot és a vizet kaptuk meg, hanem a gyógymódokat és a hozzá tartozó gyógynövényeket is megkaptuk életünk fenntartása érdekében.

A régmúlt idők, melyek visszavezethetők évszázadokra vagy évezredekre folyamatos tapasztalatot gyüjtött a gyógynövények használatáról. Ezek nagy része fennmaradt akár írásos formában, akár szájhagyományokkal, vagy apáról fiúra száll. Ezt a tudást népi gyógyászatnak nevezhetjük. Webáruházunk minden olyan lehetőséggel foglalkozik mind tájékoztatás, mint termékek formájában ami bemutathatja az ősi népi gyógyászatot és a jelenlegi tudományos kutatásokat és felfedezéseket.  Vállalásunk a modern technológiával gyártott egészségvédő készítmények, termékek eljuttatása mindenki számára aki érdeklődik a modern tudománnyal ötvözött természetes életmód után.

Figyelem! Ajánlataink javaslataink nem orvosi előírások. Betegség esetén az orvosi diagnózis és kezelés nem helyettesíthető az öndiagnózissal és a házi gyógymódokkal.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment
Milyen terméket szeretne még látni áruházunkban
Milyen termékekkel szeretne még találkozni?:
 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

MDgwZGNlZ