Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083 vezetékes: 06-36/595-504
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 50% Vegán termékekVegán termékek 0% BioélelmiszerekBioélelmiszerek 50% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Webáruházunk bemutatása » A gyógynövénybázis alapítója.
A gyógynövénybázis alapítója.

Kedves látogatóim:

Szabó Zsolt vagyok, a gyógynövénybázis alapítója.

1987 -óta foglalkozok gyógynövényekkel, gyógynövény termesztéssel, gyüjtéssel. Ismereteimet elsősorban nagyszüleimtől örököltem akik a népi gyógyászat és a növénytermesztés hagyományait adták tovább számomra. Egyéb tanulmányaimat Dr. Oláh Andor természetgyógyász orvos, a Magyar Természetgyógyászok Tudományos Egyesületének az alapítója, Dr. Rácz Gábor a Pécsi Orvostudományi Egyetem tanára mellett folytattam. Ezen kívül Dr. Vitalij Salajev Orosz orvos - természetgyógyász, Dr. Nagy Géza gyógynövényszakértő, mellett növeltem ismereteimet közel 20 éven át. Életemet teljes mértékben befojásolja a gyógynövény. Napjaimat ismereteim bővítésével és Vegán életmódom folytatásával töltöm el.

Ami a legfontosabb számomra, hogy minden olyan személy számára átadjam tudásomat, tapasztalataimat és megismertessem kiváló minőségű termékeimmel akik akár a legkisebb mértékben is érdeklődnek a természetes gyógymódok és életvitel iránt.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

MTc4YTg