testovaci_ukoncen

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

Citromhéj
Áraink 222 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:
Zsurlófű
Áraink 185 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 33% Vegán / bio termékekVegán / bio termékek 0% Magyar termelők / gyártók termékeiMagyar termelők / gyártók termékei 67% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Üzleti feltételek

Minőségi és garanciális feltételek:

Webáruházunkban többféle kategóriájú, tipusú és stílusú termék vásárolható meg. Oldalainkon minden látogató korlátlanul böngészhet, nézelődhet, válogathat.

Vásárlás esetén feltétlenül szükséges a regisztráció, az adatok megadása a számlázás és a szállítás feltételei miatt. Természetesen vállalkozásunk az adatokkal semmilyen visszaélést nem követ ( követhet ) el, nem használja fel más célokra, nem adja ki más személyek számára, nem küld kéretlen reklámanyagokat. Az adatok kizárólag a számlázási és szállítási feltételekhez szükségesek.

Cégünk minden termékre minőségi és szavatossági garanciát vállal. Minden termék postázás vagy kiszállítás előtt minőségi vizsgálaton esik át ezért csak és kizárólag jó minőségű és megfelelő szavatosságú terméket szállítunk ki vevőinknek. Amennyiben mégis megtörténhet bizonyítható minőségi vagy szavatossági probléma az esetben a terméket 8 napon belül a szállítási költségek átvállalásával ingyenesen kicseréljük.

Minőségi vagy szavatossági probléma esetén az alábbi elérhetőségeken keresheti meg minőségellenőrünket:

Szabó Zsolt.

Tel.: 06-20/223-0083                  e-mail: info@gyogynovenybazis.hu

Vásárlástól elállás joga:

Minden vevőnkknek 8 napon belül vásárlástól való elállási joga van.

Amennyiben nem felel meg a termék, vagy nem az elképzelése szerinti terméket kapott, vagy számára a termék tényleges megtekintése után használhatatlan az esetben a vásárlást 8 munkanapon belül visszavonhatja és az árut sérülésmentesen részünkre visszaszolgáltathatja. Ez esetben vállalkozásunk a termék árát maradéktalanul 30 napon belül visszaadja vagy esetleg más termékekre levásárolhatja.

Ez esetben viszont a plusz szállítási költségek a vevőt terheli.

Az elállástól való jogot a távollétekről kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5) kormányrendelet határozza meg, mely itt tekinthető meg:    www.nfh.hu/data/cms9155/17_1999_korm_rendelet.pdf

Ezzel egyidejűleg tájékoztatjuk, hogy az elállási jog nem gyakorolható azokban az esetekben amennyiben olyan terméknél ( gyógytermék, élelmiszer kiegészítők ) amik természetüknél fogva, egészségügyi okok miatt nem cserélhetők, vagy ezen termékeket felbontás után akarnák kicseréltetni. Ezzel egyidejűleg, a vásárlástól történő elállás jog gyakorlása közben, amennyiben a vevő által okozott károk történnek, az esetben az eladó követelheti a vevő által okozott károk megtérítését.

A vásárlástól való elállásról kérjen tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

Mobil.: 06-20/223-0083                /                Telefon: 06-36/595-504

e-mail: info@gyogynovenybazis.huFELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

MzkzYTVjOD