testovaci_ukoncen

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 33% Vegán / bio termékekVegán / bio termékek 0% Magyar termelők / gyártók termékeiMagyar termelők / gyártók termékei 67% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Szállítási költségek.
Szállítás módja és költségei.

A megrendelt termékeket a távolságtól függően Heves, Nógrád, Pest megyében személyesen saját gk.-val, az ország  összes megyélyében az MPL. futárszolgálat által szállítjuk ki.

Szállítási költség három féle képpen alakul:

1. Banki átutalás esetén 1290 Ft.

2. Postai utánvét, a szállítási cím helyszínén történő fizetés esetén 1790 Ft.

3. Az átvételi pontoknál a termék átvétele 490 Ft.

A saját gépkocsival történő kiszállítás esetén a házhozszállítási díj 980 Ft. Ez csak Heves, Nógrád és Pest megyére érvényesek.

A házhoz szállítást minden esetben kétszer kisérlik meg. Amennyiben a vevő a kétszeri kisérlet ellenére sem veszi át akkor még 10 napig lesznek átvehetők a helyi Postán. Ha ez esetben sem történik meg az átvétel, az esetben a vásárlástól történő elállásnak vesszük és visszaszállítjuk a termék(ke)t raktárunkban.

A termékek személyes átvételére a "szállítási költségek" "Átvételi pontok" menüpont alat olvasható helyeken van lehetőség. Az átvételi pontok listája folyamatosan bővül.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

OTdlYjAyY2