testovaci_ukoncen

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

Hársfavirág
Áraink 358 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:
Citromhéj
Áraink 222 Ft
imgemptyVásárolni kívánt mennyiség:

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 33% Vegán / bio termékekVegán / bio termékek 0% Magyar termelők / gyártók termékeiMagyar termelők / gyártók termékei 67% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Gyógynövények GYÓGYHATÁSAI
Gyógynövények gyógyhatásai

Kedves Látogató!

Ezeket az oldalakat azért hoztuk létre, hogy közérthető, általános, mindennapi tájékoztatást adjon a legősibb gyógymódról a gyógynövényekről, ami szinte már az emberiség születésével egyidős.  Megismerkedhet a gyógynövények hatásaival, felhasználhatóságaival, az elkészítés módjaival és egyéb tájékoztató anyagokkal a gyógynövényekről, teafüvekről és fűszernövényekről. Reméljük érdeklődéssel olvassa folyamatosan bővülő oldalainkat és megelégedéssel válogat termékeink között.


Figyelem! Menüpontjaink alatt szereplő gyógyhatások kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem használhatóak fel semmilyen öngyógyításra. A tudatlanul végzett házi öngyógyítás akár veszélyes is lehet. Megfelelő szakorvos, szakember által felállított diagnózis nélkül ne kezdjen bele semmilyen házi gyógykúrába. Az öngyógyítás nem helyettesíti a szakértő, szakorvos által felállított ellátást. Egészségügyi problémák esetén forduljon kezelőorvosához.

 

A gyógynövényekkel történő gyógyítás múltjáról nehéz beszélni, mert szinte a földi élet megjelenésével egyidős lehet és nem csak az emberek használták gyógyításra, hanem már az állatok is ezekkel 'kezelték' magukat. A különböző életformák megjelenésével nem csak a táplálékot és a vizet kaptuk meg, hanem a gyógymódokat, a gyógynövényeket is megkaptuk életünk fenntartása érdekében. Felhasználásukat a mindenkori életforma határozza meg.

Sajnnos ennek a gyógymódnak ellenzéke is kialakult. Azok akik tömény, önálló hatóanyagokkal gyógyítanak drasztikus módon. Pedig ha minden a tényleges gyógyításról szólna és nem anyagi érdekek fűződnének hozzá akkor a kettő ötvözésével szinte minden betegségre lehetne valódi, működő gyógymódot találni.

Ezek a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpontok alatti tájékoztató oldalak kizárólag a gyógynövényekről szólnak. Tájékoztatást adnak a sok ezer éves tudományról ami apáról fiúra száll. Ősi bevált tapasztalati módszerek. Természetesen nem maradnak ki a mai tudományos felfedezések, magyarázatok leírásai sem.


Az oldalt szerkeszti: Szabó Zsolt biogyógynövény termelő.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

NzEzZmY3M