testovaci_ukoncen

Webáruházunkban nem csak termékeket vásárolhat, hanem tájékozódhat egyes gyógynövények gyógyhatásairól és felhasználhatóságairól is a "gyógynövények gyógyhatásai" menüpont alatt.

Az itt olvasottakat akár megvásárolhatja gyűjtőkártyákon is.

KAPCSOLAT

Szabó Zsolt gyógynövénytermelő
3246, Mátraderecske.
Napfény utca 1.
tel: mobil: 06-20/223-0083
írjon nekünk

adószám: 68214980-1-30

LEGNÉPSZERŰBB

KÉRDŐÍV

Milyen termékekkel szeretne még találkozni webáruházunkban?

Gyógynövény készítményekGyógynövény készítmények 33% Vegán / bio termékekVegán / bio termékek 0% Magyar termelők / gyártók termékeiMagyar termelők / gyártók termékei 67% Gyógytermékek, vitaminok.Gyógytermékek, vitaminok. 0%

Kedves látogatóink!

Termékválasztékunk bővítése érdekében kérjük, hogy szavazataival segítse webáruházunk választékának bővítését. Szavazataik alapján hamarosan új termékek fognak megjelenni áruházunk választékában.


E heti akciónk:

Amennyiben 10.000 Ft. feletti értékben vásárolnak gyógynövényeket az esetben ingyenesen mellé adunk egy körömvirág krémet.


 

Tanulók, diákok gyógynövénye: CITROMFŰ.

Az iskola kezdése, az egész éves tanulás, az időszakos és év végi vizsgák mind a szülőknek, mind a gyermekek számára komoly megterhelést és streszt okozhat. A citromfű már 3 éves kortól fogyasztva nyugtató hatásával némi megnyugvást hozhat mindenki számára aki fogyasztja. Fiatalok számára fogyasztása elősegíti az agy működését és növeli a koncentráció képességet. Mindezek tetejébe a reggeli vagy a tízórai vajaskenyérre szórva még fűszerként is fogyaszthatjuk kellemes ízt adva szendvicsünknek.


Gyógynövények betegségenként
Védelem és egészség. Előzze meg a betegséget.

Sok ezer éves tudomány. Természetes gyógymódok. Betegségek az emberiség létezése óta mindig előfordulnak amire természetesen szükséges volt a gyógyítási lehetőség is. Erre megadatott a gyógynövény és a hozzá tartozó gyógymódok. Természetesen a tudomány folyamatosan fejlődik és az orvoslás is magas szintre került úgy mint a gyógynövényes gyógyítás is. Ebből adódóan szinte minden problémára, betegségre megtalálható a megfelelő gyógynövényes gyógymód és az orvosi kezelési módszer. Oldalainkon megismerheti a különböző betegségekehez megfelelű gyógynövényt, hogy fogyasztásával csökkentse vagy megszüntesse a megfelelő orvosi kezelés mellett a problémáját okozó betegségeket.

Természetesen oldalaink kizárólag tájékoztató jellegűek. A betegségek megállapításához, a kezelések módjához minden esetben szakemberre van szükség. A házi gyógymódok akár még a visszájára is fordulhatnak. Ezt mindenképpen vegye figyelembe oldalaink olvasgatása közben!


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

imgtermék kereséseimgbuldoserimg04.03. 18:52
img comment

 

MzlhO